سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بکلینک

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

مجموعه : علمی و دانستنی ها

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید 

به شما گرم ترین نقاط موجود در کره زمین از هسته داغ آن گرفته تا کویر لوت خودمان در ایران را معرفی می کنیم تا بدانید اوج گرما در چه مناطقی است. برخی روزهای سال به خودی خود گرم هستند؛ مثل عید نوروز و گرمای دید و بازدیدها با دوستان و آشنایان! اما تصور کنید در این روز به یکی از گرم ترین نقاط جهان نیز بروید،

 

چه حالی می‌شوید؟ اگر قصد تجربه این سفر هیجان‌انگیز را در عید نوروز پیش رو دارید، در ادامه شما را با 7 مکان گرم کره زمین آشنا می‌کنیم. سفر به برخی از این نقاط چالش‌برانگیز، کاملا خطرناک و حتی غیر ممکن است.

 

آتشفشان کیله‌وائه، هاوایی

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

آتشفشان فعال کیله‌وائه (Kilauea) از سال 1983 به طور مداوم در حال فوران است. بر اساس بررسی‌های به عمل آمده، میانگین دمای گدازه‌های خارج‌شده از آن تا 1250 درجه سانتی‌گراد نیز می‌رسد که این مکان را به یکی از گرم ترین نقاط جهان تبدیل کرده است. جسیکا بال (Jessica Ball)، دانشمندی است که با همکاری سازمان زمین شناسی ایالات متحده (USGS) در حال مطالعه بر روی این نوع آتشفشان‌هاست.

 

او کل انرژی خارج شده از فوران این آتشفشان را از سال 1983 تاکنون معادل روشن نگه داشتن 1.6 میلیون لامپ 60 وات تخمین زده است.

 

آتشفشان وست ماتا

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

وست ماتا (West Mata) آتشفشانی در زیر دریاست که درجه حرارت گدازه‌های آن، بالاترین درجه حرارت ثبت‌شده در جهان است. این آتشفشان در عمق 1.2 کیلومتری اقیانوس آرام و در نزدیکی کشورهای فیجی، تونگا (Tonga) و ساموآ (Samoa) قرار گرفته و زمان دقیق شروع فوران آن در دست نیست.

 

در نوامبر سال 2008، آتشفشان فوران عظیمی کرد و گدازه‌های منیزیمی آن تا مناطق دوردستی در اطراف پرتاب شد. طبق بررسی‌های انجام شده، دمای این گدازه‌ها تا 1300 درجه سانتی‌گراد می‌رسید.

 

منافذ هیدروترمال دو قایق

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

درست است که منافذ گرمایی (هیدروترمال) در اعماق دریاها قرار گرفته‌اند، اما بسیار داغ و سوزان هستند. به همین دلیل، فعالیت‌های آتشفشانی در وسط اقیانوس‌ها می‌توانند میعانات گرمی را در پوسته‌های اقیانوسی تشکیل دهند. دلیل مشاهده دودهای سیاه در بستر اقیانوس‌ها و دریاها نیز همین فعالیت‌هاست.

 

دو مورد از این منافذ گرمایی -که با نام‌های دو قایق (Two Boats) و قله خواهران (Sister Peak) شناخته می‌شوند- آب‌های داغی را به بیرون هدایت می‌کنند. بر اساس مطالعات انجام گرفته در سال 2008، حداکثر دمای پایدار این منافذ 407 درجه و حداکثر دمای آنها 464 درجه سانتی‌گراد به ثبت رسیده که این آب‌ها را به عنوان سوزان ترین آبهای کره زمین و این مکان را به یکی از گرم ترین نقاط جهان تبدیل کرده است.

 

کویر لوت

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

کویر لوت در مرکز ایران یکی از گرم ترین خشکی های جهان به شمار می‌آید. طی بررسی‌های صورت گرفته در یک دوره 7 ساله، از سال 2003 تا 2009، کویر لوت در 5 سال از این 7 سال (2004، 2005، 2006، 2007 و 2009) بالاترین دمای سطحی جهان را به خود اختصاص داد.بیشترین دمای ثبت‌شده برای بیابان لوت ایران در سال 2005 میلادی 70.7 درجه سانتی‌گراد بوده است.

 

وودوو

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

وودوو (Voodoo) شاید جزو گرم ترین نقاط جهان نباشد، اما تعداد بیشماری از موجودات دریایی در آن زندگی می‌کنند.کویری را در اعماق اقیانوس تصور کنید؛ جایی که غذا و انرژی کافی برای زنده ماندن وجود ندارد. اعماق اقیانوس مکانی بسیار سرد و نامهربان است. در وسط این بیابان شگفت‌انگیز، مرغزاری پر از جانداران دریایی وجود دارد.

 

این صحبت‌های دیوید باترفیلد (David Butterfield)، یکی از محققین اقیانوس‌شناسی است که در موسسه‌ای به نام «مطالعات اتمسفر و اقیانوس» عضویت داشته و همکاری‌هایی را با دانشگاه واشنگتن و سازمان ملی اقیانوس و اتمسفر ایالات متحده (NOAA) انجام داده است.

 

یکی از این مرغزارهای زیر اقیانوسی، وودوو نام دارد. مکان این کویر زیردریایی در اقیانوس آرام و گودال عظیمی به نام ماریانا (Mariana) است.آب‌های خروجی از منافذ گرمایی این منطقه تا 125 درجه سانتی‌گراد حرارت داشته که تفاوت بسیار زیادی با آب‌های 2 درجه سانتی‌گرادی اطراف آن دارد.

 

مرکز زمین

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

مگر اینکه شما ژول ورن (Jules Verne) باشید، وگرنه رفتن به مرکز زمین کاری نشدنی است. به گفته کارشناسان و بر اساس مطالعات انجام شده در سال 2013، دمای هسته مرکزی زمین به 6000 درجه سانتی‌گراد می‌رسد. پس در واقع، گرم ترین نقطه کره زمین همان مرکز زمین است!

 

معدن امپوننگ

گرم ترین مناطق در کره زمین را بشناسید

 به گزارش پارس ناز در عمق 4 کیلومتری زمین، عمیق‌ترین معدن طلای جهان با نام امپوننگ (Mponeng) قرار گرفته است. دمای این معدن که در آفریقای جنوبی واقع شده، تا 77 درجه سانتی‌گراد نیز می‌رسد. معدنکاران برای ایجاد شرایطی نسبتا مساعد و کسب سودهای سرشار، از فن‌هایی در پشت قالب‌های یخی استفاده می‌کنند و دما را تا 47 درجه سانتی‌گراد پایین می‌آورند.

 

 

منبع : پارس ناز

مطالب مرتبط

حقایق جالب علمی از برخورد انسان با موجودات فضایی


ارسال شده در توسط lilili

 

 

ورود کاربران
خرید بک لینک

ارسال شده در توسط lilili

ترفند مدیریت اکانت های گوشی اندرویدی

ترفند مدیریت اکانت های گوشی اندرویدی

ترفند مدیریت اکانت های گوشی اندرویدی

مجموعه : آموزش و ترفندهای موبایل

ترفند مدیریت اکانت های گوشی اندرویدی

ترفند مدیریت اکانت های گوشی اندرویدی 

همانطور که می دانید گوشی اندرویدی طوری برنامه نویسی شده است که می توان از چندین اکانت در آن همزمان استفاده نمود. تا به حال از خودتان پرسیده‌اید تلفن همراه اندرویدی شما چگونه حساب‌های کاربری سرویس‌های مختلف را به خاطر می‌سپارد؟ چطور هر بار که می‌خواهید وارد نرم‌افزاری مانند جیمیل یا تلگرام شوید، از شما نام کاربری و رمز عبور پرسیده نمی‌شود و مستقیم با حسابتان وارد برنامه می‌شوید؟

 

پاسخ این پرسش‌ها و نکاتی دیگر در این زمینه همگی در بخشی به نام «حساب‌های کاربری» یا Accounts اندروید نهفته است. این بخش که از طریق تنظیمات اصلی گوشی قابل دسترسی است، مدیریت اکانت‌های شما را به عهده دارد و چه از نظر فنی و چه ازنظر کاربردی دارای نکات مهمی است که در ادامه توضیح خواهیم داد.

 

پیش از پرداختن به عملکردهای مختلف قسمت مدیریت اکانت‌های اندروید، بهتر است نگاهی به نحوه‌ کارکرد این بخش از دیدگاه فنی داشته باشیم تا ساختار آن برایمان کمی واضح‌تر شود.

 

همان‌طور که می‌دانید پشت هر سرویس و سایتی که کاربران در آن امکان ساخت حساب کاربری داشته باشند، سروری قرار دارد که اطلاعات ورود کاربران در آن ذخیره می‌شود. بنابراین هنگامی که می‌خواهید وارد حساب کاربری‌تان در آن سرویس شوید، نام کاربری و رمز عبورتان به آن سرور فرستاده شده و در صورت تائید، به شما اجازه‌ دسترسی به آن حساب داده می‌شود.

 

تا اینجای کار روی تلفن همراه یکسان است و دسترسی شما با ارسال این اطلاعات فعال می‌شود، اما نرم‌افزارها باید راهی برای نگهداری این دسترسی داشته باشند که شما هر بار مجبور به وارد کردن نام کاربری و رمز عبورتان نشوید.

 

ذخیره‌ مستقیم این اطلاعات (با هر الگوریتم رمزنگاری پیچیده‌ای) به هیچ عنوان از نظر امنیتی مناسب نیست، زیرا اگر گوشی‌تان دست فرد دیگری بیفتد، او ممکن است بتواند تمام اطلاعات هویتی شما را در سرویس‌های مختلف استخراج کند. بر این اساس، در گوشی‌ها راهکاری هوشمندانه‌تر برای حفظ دسترسی به کار می‌رود و آن استفاده از ساختاری به نام توکن (token) است.

 

در این حالت، وقتی سروری اطلاعات شما را تائید کرد، به جای آن‌که صرفا پاسخ مثبت بدهد، یک رشته‌ کاراکتری به نام توکن را به نرم‌افزار برمی‌گرداند. این توکن که به‌صورت یکتا و مخصوص شما ایجاد شده است، مانند کلیدی برای دسترسی به آن سرویس عمل می‌کند. حال نرم‌افزار با ذخیره‌ این کلید در قسمت اکانت‌ها براحتی می‌تواند

 

تا هر زمان که بخواهد دسترسی شما را به سرویس موردنظر حفظ کند. بنابراین تنها چیزی که از حساب‌ کاربری شما در قسمت اکانت‌ها ذخیره شده، همان توکن مربوط به سرویس موردنظر است.

 

چگونه حساب بسازم یا حذف کنم؟

در حالت عادی، شما هنگامی که از طریق یک نرم‌افزار مثل دراپ‌باکس وارد حساب کاربری‌تان می‌شوید، این حساب به‌وسیله‌ توکن‌ در بخش‌ حساب‌ها ذخیره می‌شود. اما این تنها راه افزودن حساب کاربری به فهرست حساب‌هایتان روی گوشی نیست. بلکه این کار را به‌صورت مستقیم نیز می‌توانید انجام دهید. کافی است به پایین فهرست حساب‌ها اسکرول کرده و گزینه‌ افزودن اکانت (Add Account) را انتخاب کنید.

 

در اینجا، با توجه به نرم‌افزارهایی که روی گوشی نصب دارید، می‌توانید با ورود اطلاعات، حساب کاربری موردنظرتان را به فهرست بیفزایید. توجه داشته باشید محدودیتی در مورد وجود چند حساب از یک نوع وجود ندارد، ولی به شرطی که اطلاعات هویتی آنها (مثلا نام کاربری) متفاوت باشد.

 

در نقطه‌ مقابل، امکان حذف یک اکانت نیز به‌صورت مستقیم وجود دارد. هنگامی که روی نام یک اکانت بزنید، نام کاربری(های) مربوط به آن اکانت را مشاهده می‌کنید. با زدن روی این نام کاربری، از منوی سه‌نقطه‌ گوشی امکان انتخاب گزینه‌ حذف اکانت (Remove Account) را دارید. دقت کنید با این کار آن حساب فقط از روی گوشی حذف می‌شود و تغییری در اکانت‌تان روی سرور یا دستگاه‌های دیگر ایجاد نخواهد شد.

 

این نکته را هم در نظر داشته باشید که اگر حسابی که می‌خواهید حذفش کنید، تنها حساب گوگل دستگاه‌تان باشد، به دلایل امنیتی از شما کد پین یا پسورد گوشی‌تان خواسته می‌شود و تنها پس از ورود آن عمل حذف انجام می‌شود.

 

همگام‌سازی را چطور انجام دهم؟

قسمت اکانت‌ها در اندروید بجز نگهداری حساب، یک کارکرد اساسی دیگر هم دارد و آن مدیریت همگام‌سازی‌ (Sync) موارد مختلف است.برای مثال هنگامی که در این بخش روی حساب گوگل‌تان بزنید، مواردی متعدد مانند مخاطبان یا ایمیل‌ها را که متصل به این اکانت هستند و امکان همگام‌سازی با سرورهای گوگل دارند، مشاهده خواهید کرد.

 

همگام‌سازی موارد مربوط به یک حساب، به دو صورت قابل انجام است: همگام‌سازی خودکار و همگام‌سازی دستی. در حالت اول، همگام‌سازی خودکار (Auto Sync) را از منوی کلی بخش اکانت‌ها فعال می‌کنید و در نتیجه تمام موارد مربوط به همه‌ حساب‌ها با سرور‌هایشان همگام‌سازی می‌شوند. این همگام‌سازی همان‌طور

 

که از نام آن مشخص است تا هنگامی که فعال باشد پیوسته انجام می‌شود. اما یک نکته مهم در این حالت، امکان همگام‌سازی انتخابی است. با فعال بودن همگام‌سازی خودکار، اگر روی یک حساب و نام کاربری‌تان بزنید، در جلوی تمام موارد مربوط به آن حساب، کلید فعال/غیرفعال کردن را می‌بینید که به شما این اجازه را می‌دهد مواردی را که به همگام‌سازی آنها نیاز ندارید، غیرفعال کنید تا شامل همگام‌سازی خودکار نشوند.

 

حالت دیگر وقتی است که می‌خواهید خودتان ابتکار عمل را دست بگیرید و عمل همگام‌سازی را به‌صورت دستی انجام دهید. برای این کار باید روی هر موردی از هر حسابی که به همگام‌سازی آن نیاز دارید بزنید تا همگام‌سازی آن مورد خاص صورت گیرد. مثلا به قسمت اکانت گوگل می‌روید و با زدن روی سطر مخاطبان،

 

مخاطبان مربوط به حساب گوگل‌تان را همگام‌سازی می‌کنید. توجه کنید همگام‌سازی دستی را می‌توانید چه در حالت فعال و چه غیرفعال بودن همگام‌سازی خودکار انجام دهید، اما شاید با خود فکر کنید همگام‌سازی دستی تک تک موارد کار طاقت‌فرسایی خواهد بود و اندروید هم با شما موافق است! زیرا در منوی هر اکانت، گزینه‌ای به نام همگام‌سازی همه (Sync All) وجود دارد که با انتخاب آن، تمام موارد زیرمجموعه‌ آن حساب همگام‌سازی خواهد شد.

 

پس از هر بار همگام‌سازی، تاریخ و ساعت همگام‌سازی حساب و نیز هر مورد آن به‌طور جداگانه در زیر آنها نقش می‌بندد که به کمک آن می‌توانید بفهمید آخرین بار در چه زمانی این مورد یا حساب همگام‌سازی شده است.

 

حساب بقیه کجاست؟

ممکن است با نبود حساب برخی نرم‌افزارها در فهرست حساب‌های اندروید، این سوال برایتان پیش آمده باشد که پس حساب کاربری این‌گونه نرم‌افزارها (مانند اینستاگرام) در کجا ذخیره می‌شود و چگونه می‌توان به آن دسترسی داشت؟ پاسخ این است که استفاده از بخش اکانت‌ها در اندروید برای نرم‌افزارها اختیاری است و بعضی نرم‌افزارها ترجیح می‌دهند اطلاعات حساب کاربر را در داخل فولدر خودشان نگهداری کنند.

 

البته نحوه‌ این نگهداری بستگی به توسعه‌دهنده‌ نرم‌افزار دارد و در این نرم‌افزارها تنها امکاناتی از حساب در اختیار کاربر قرار می‌گیرد که در محیط نرم‌افزار ارائه شود. نقطه‌ ضعف این حالت در مقابل حالت استاندارد این است که با حذف نرم‌افزار از روی گوشی، حساب کاربری هم حذف می‌شود.

 

منبع:jamejamonline.ir

 

 

منع پارس ناز

مرتبط

معرفی نرم افزار برای ارتقای امنیت گوشی


ارسال شده در توسط lilili
ارسال شده در توسط lilili
آموزش تافل
خرید گوشواره
خرید لوازم دیجیتال|خرید ساعت مچی |خرید تیشرت |خرید تی شرت | خرید پوشاک | خرید لوازم جانبی موبایل| خرید لوازم جانبی خودرو| خرید ساعت مچی | ساعت مچی |خرید پاوربانک| خرید شارژر موبایل | خرید بک لینک دائمی | بکلینک دائمی | خرید ساعت مچی | خرید بند انداز برقی | خرید شارژر موبایل | خرید پاوربانک موبایل | خرید لباس